• Kledingsponsoren

 • ES Koeriers

  ES koeriers is meer dan een koeriersbedrijf dat alleen maar post, pakketten, pallets en rolcontainers vervoert.

  Zij bieden u service!; niet alleen tijdens het vervoer van A naar B, maar in het gehele traject. Onze chauffeurs en de door ons zelf opgeleide oproepchauffeurs kunnen 24 uur per dag van dienst zijn. Voor een nog grotere efficiëntie werken ze nauw samen met meerdere collega-koeriersbedrijven.

 • Gebr. van der Meij

  Gebr. van der Meij staat voor de broers Bas en Roy van der Meij.
  Opgegroeid tussen de auto’s en de banden hebben zij in 2006 besloten hun kennis en kunde in hun eigen bedrijf te steken. Dat dit niet opgemerkt bleef, bleek wel uit het grote aantal klanten dat meeverhuisde naar het nieuwe bedrijf voor bandenadvies en het onderhoud aan hun auto.
  In de afgelopen jaren hebben ze een grote vaste klantenkring opgebouwd die zich niet enkel tot Enschede en omgeving beperkt. Vanuit heel Nederland weet men de gebroeders van der Meij te vinden. Heeft u vragen over uw auto, wilt u deskundig banden advies, APK of onderhoud aan uw auto, loop gerust eens binnen.
  Bas, Roy en hun deskundige team van monteurs hebben overal een oplossing voor.

 • ASS sloop + asbest

  A.S.S. is een bedrijf dat professionele asbest-sanering en sloopwerkzaamheden verricht conform het  procescertificaat SCA 530 en daarvoor speciaal opgeleide medewerkers in dienst heeft.
  A.S.S. is in staat om bovengenoemde werkzaamheden zodanig te verrichten dat er geen gevaar ontstaat voor mens en milieu. Zij leveren u een totaalpakket van inventarisatie, vergunningaanvraag, melding, sanering, afvoer en stort. Ieder project wordt afgesloten met een asbestvrijverklaring welke afgegeven wordt door een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium.

 • Schildersbedrijf Enschede

  Een eigen huis, een plek onder de zon! Heel mooi, maar het wil helaas ook nog wel eens regenen, hagelen en sneeuwen of vriezen en dooien in Nederland. Deze wisselende weersomstandigheden betekenen telkens weer een aanslag op de conditie van uw huis. Daar kunt u zich natuurlijk effectief tegen wapenen. Zeker als u de vakmensen van een bekend schildersbedrijf inschakelt, zoals Schildersbedrijf Enschede.

 • Urenco

  URENCO in Almelo maakt de brandstof waarmee kerncentrales CO2-vrije elektriciteit opwekken. Dit doen we door uranium te verrijken met ultracentrifuges. Op deze manier produceren we ook stabiele (niet radioactieve) isotopen voor medicijnen. Ziekenhuizen behandelen hiermee jaarlijks 100.000 patiënten.

   

 • Auto ter Riet

  Auto ter Riet al meer dan 50 jaar ijzersterk in elk merk.
   
  Met een voorliefde voor het merk Renault en officieel dealer van het merk Daihatsu is Auto ter Riet uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in de compacte klasse. Aangesloten bij Vakgarage en dealer van het brommobielmerk Aixam voor de regio Twente bieden wij onderhoud op maat voor elk gewenst merk. Over één ding denken we na 50 jaar nog steeds het zelfde: Kwaliteit, Eerlijkheid en Betrouwbaarheid met aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. De koffie wordt hier nog vers gezet. Voel je thuis.
   
  Een goede garage is dichterbij dan U denkt!