• EHC '95 - Langeveen

    Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Langeveen op het programma. De eerste wedstrijd tegen Langeveen werd vrij dik verloren, dus de dames waren ietwat gespannen. Maar iedere wedstrijd is er één op zich, dus daarom hebben de dames met z'n allen de schouders eronder gezet en hebben ze gevochten voor wat ze waard waren.

    EHC '95 begon vrij matig aan de wedstrijd, de ballen werd niet goed aangegooid en gevangen en ook werd er slordig afgerond. Langeveen was in deze fase veel scherper, maar toch kwamen ze niet heel ver voor. Het leek wel of de dames van EHC '95 nog even wakker geschud moesten worden. In de tweede helft leken de dames er echt in te geloven en kwamen ze goed terug! Met een paar snelle aanvallen van EHC '95 leek Langeveen een beetje overdonderd. De dames kwamen zelfs terug tot één doelpunt achterstand, maar helaas leken toen de zenuwen en de vermoeidheid op te spelen en kwamen er meer slordigheden in het spel. Hierdoor kon Langeveen een paar keer op de break out en kwamen zij weer wat verder voor.

    De eindstand was 16-20. De dames hebben goed geknokt met z'n allen en kunnen vol vertrouwen uitkijken naar de wedstrijd van komende zaterdag tegen WHC.