• Combinatie '64 - EHC '95

    Zondag 7 januari was het tijd voor de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. De eerste wedstrijd tegen Combinatie hadden we gewonnen, we wisten dus dat we hier punten zouden kunnen pakken en hier waren we als team dan ook erg op gebrand.

    De dames van EHC ’95 begonnen gelijk erg fanatiek en speelden echt als team. Celine speelde een paar speelsters mooi vrij op de cirkel en met een paar goede afstandsschoten van Leonie kwamen de dames dan ook al snel op voorsprong. Ook de verdediging stond erg goed en er werd hard gewerkt. Eigenlijk is Combinatie geen moment echt dichterbij gekomen, maar de dames van EHC '95 liepen ook niet echt enorm uit, waardoor het de hele wedstrijd spannend bleef. Met een paar mooie acties van Claudia, een goede break out van Anne en een aantal reddingen van Moniek wisten we de overwinning toch binnen te slepen met een eindstand van 20-22.