• Vrienden van ...

 • Bagel & Beans

  Bagels & Beans, op de looproute van het Centraal Station naar de Oude Markt is een echte hotspot. De trotse eigenaren Rob en Betsie verwelkomen je graag in hun vestiging.

  Even een echt lekkere koffie halen voordat je de trein in stapt? Bijkomen van het winkelen met een spetterverse sap?
  Vrienden ontmoeten, studeren, zakelijke besprekingen of gewoon even heerlijk rustig genieten van de relaxte sfeer onder het genot van iets lekkers. Het kan en mag allemaal!

 • Nijmeijer pannendakkersbedrijf

  Wij zijn een gerenommeerd bedrijf, dat al 25 jaar werkzaam is in alles wat er op en rond uw dak  gebeuren moet. Wij zijn erkende dakmeesters in het bezit van VCA en Hellend dak. Bij elk project wat wij opleveren geven wij een garantie certificaat.

  Nijmeijer werkt dor heel Nederland en onze opdrachtgevers hebben een gevarieerd profiel. Overheidsinstellingen, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers, architecten en particulieren, kortom iedere opdrachtgever die kiest voor daken van topkwaliteit vindt in Nijmeijer de ideale partner.

 • Dinkeltrans

  DinkelTrans is een jong en dynamisch containerbedrijf wat is ontstaan in 1997. DinkelTrans neemt een eigen plaats in de wereld van het afvalstoffenvervoer in.

  Bij DinkelTrans staat de wens van de klant voorop. De klantenkring bestaat uit grote, middelgrote en kleine bedrijven, maar natuurlijk krijgen ook particulieren de aandacht die ze verdienen.

  Daarom levert DinkelTrans maatwerk. 

 • Johma oet Twente

  Wij zijn Johma: de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken.

  Bij het maken van onze salades hebben we maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten voor onze salades. En elke dag weer zijn we er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken. Om de lekkerste te blijven nemen wij onze consument erg serieus. Wij onderzoeken wensen en behoeften en vertalen die kennis door naar nieuwe én verrassende producten.

 • Efftink Constructie

  Al sinds 4 generaties is Efftink in de metaal actief. Het is een middelgroot zeer gespecialiseerd metaal-constructiebedrijf. Uit onder meer staal, RVS en aluminium maken zij de meest uiteenlopende producten. Het bedrijf kenmerkt zich door actief te zijn in een bijzonder segment in de metaalbranche: dat van de nauwkeurige en specialistische constructies. Van hekwerken tot trappen, van een uniek product tot werk dat in serie moet worden vervaardigd, bij Efftink Constructie is de kwaliteitsnorm hoog en bent u aan het juiste adres.

 • Nagelstudio Miri

  Miri nagelstudio (Mirjam Kroeze) is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. En is daarom volledig toegewijd om aan deze behoefte te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van haar uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. 

   

  stak bestaat.