• Kledingsponsoren

 • ES Koeriers

  ES koeriers is meer dan een koeriersbedrijf dat alleen maar post, pakketten, pallets en rolcontainers vervoert.

  Zij bieden u service!; niet alleen tijdens het vervoer van A naar B, maar in het gehele traject. Onze chauffeurs en de door ons zelf opgeleide oproepchauffeurs kunnen 24 uur per dag van dienst zijn. Voor een nog grotere efficiƫntie werken ze nauw samen met meerdere collega-koeriersbedrijven.

 • Gebr. van der Meij

  Gebr. van der Meij staat voor de broers Bas en Roy van der Meij.
  Opgegroeid tussen de auto’s en de banden hebben zij in 2006 besloten hun kennis en kunde in hun eigen bedrijf te steken. Dat dit niet opgemerkt bleef, bleek wel uit het grote aantal klanten dat meeverhuisde naar het nieuwe bedrijf voor bandenadvies en het onderhoud aan hun auto.
  In de afgelopen jaren hebben ze een grote vaste klantenkring opgebouwd die zich niet enkel tot Enschede en omgeving beperkt. Vanuit heel Nederland weet men de gebroeders van der Meij te vinden. Heeft u vragen over uw auto, wilt u deskundig banden advies, APK of onderhoud aan uw auto, loop gerust eens binnen.
  Bas, Roy en hun deskundige team van monteurs hebben overal een oplossing voor.

 • Oostdam Recycling

  Oostdam is een van de grotere bedrijven op het gebied van verwerken, verhandelen van schroot en non-ferro metalen en sloopwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen van grote fabriekscomplexen. Eenvoudige maar ook omvangrijke sloopprojecten nemen we voor onze rekening.

  Onze klanten kunnen rekenen op een optimale service en een snelle afvoer van de materialen.

 • Schildersbedrijf Enschede

  Een eigen huis, een plek onder de zon! Heel mooi, maar het wil helaas ook nog wel eens regenen, hagelen en sneeuwen of vriezen en dooien in Nederland. Deze wisselende weersomstandigheden betekenen telkens weer een aanslag op de conditie van uw huis. Daar kunt u zich natuurlijk effectief tegen wapenen. Zeker als u de vakmensen van een bekend schildersbedrijf inschakelt, zoals Schildersbedrijf Enschede.